LET'S DO WHAT WE WANT TO DO.

Milé dámy! Pojďme být jiné, dělat věci jinak a žít jinak. Žít si po svém a tak, jak jsme si možná kdy snily že budeme žít. A ze všeho nejvíce být při tom samy sebou. Neohlížejme se na to, co na to poví okolí. Hlavní je udělat první krok, nebo do toho rovnou skočit po hlavě. Nepotřebujeme k tomu žádný plán ani žádné rady. Protože je to náš život a jsme to my, kdo ho žijeme.
Jak to dělám já? Raduju se. Z maličkostí i velkých novin, raduju se z jarního slunce a prvních rozkvetlých stromů, z kabátů na dně skříně a sukní co visí na ramíncích a čekají, až je obléknu, raduju se z knížky, kterou jsem objevila v antikvariátu, i z jasmínového čaje v oblíbené kavárně, ve které jsem si v tom ruchu a shonu našla chvíli pro sebe. Oslavuju. Oslavuju, jak je na tom světě krásně, rozhazuji konfety, tančím bosky po parketách, večer se s kamarádkou opíjím vínem a pak tančím i někde v ulicích... Miluju. Miluju všechno a vše kolem a věřím, že se mi všechna ta láska vrací. Protože tak to mnohdy funguje. Směju se. Od srdce, až se někdy zajíkám, a někdy i trochu s tím přihlouplým úsměvem na tváři, to když vidím děsně roztomilý štěně a nebo cokoliv čtyřnohýho a chlupatýho... A konám. Jednám a konám a vše mám ve svých rukou, možná někdy klopýtnu a na té své cestě za štěstím to vezmu pěknou oklikou, ale ze všeho se poučím a skočím zas a znovu. Ať už jde o maličká rozhodnutí i ta, která můj život ovlivní na pěkně dlouhou dobu. A při tom všem se snažím být sama sebou. Poslouchat sama sebe a věřit v to, co dělám.
Pojďte do toho taky. Pojďte si užívat života, přijímat ho se vším co obnáší a chtít od něj ještě víc. Přejme si a bude nám dáno - protože přání se plní. Plňme si sny a touhy, malý velký lásky. Konejme. Ať je nám patnáct nebo pětapadesát. Konejme a hlavně, buďme u toho samy sebou, takové, jaké chceme být. A možná o něco odvážnější, než se známe.
To o čem mluvím krásně popisuje i nový směr Pandory. Do. Do má inspirovat ženy k tomu, aby oslavovaly každou chvilku života, konaly, plnily si sny a touhy a přes to vše vždy zůstaly samy sebou, protože takové jaké jsou jsou nejkrásnější. A víte co? Nezbývá mi, než dát Pandoře za pravdu.










in collaboration with pandora


3 komentářů:

  1. Hrozne se mi libi, jak jsi tuhle masovou propagaci pandory pojala po svem a samozrejme nejkrasneji, od tebe jedine bych tuto reklamu povazovala za relevantni, kdybych pandoru nosila.

    OdpovědětVymazat
  2. Aneb jak promo projekt pojmout kreativně, s noblesou a zachováním si sám sebe. Jedna z tisíce. Tleskám! <3

    OdpovědětVymazat
  3. jsi snad jediná, od které se mi líbí promo Pandory! a to jsem na ní fakt dost silně vysazená :D ale u Tebe to moc ráda překousnu ♥ :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com