THIS CHICK RUNS WITH WOLVES.

Uvědomili jsme si, že už jsme nepěkně dlouho nevyrazili na výlet, už spoustu dní uplynulo od posledního výletu, kdy jsme si užívali společného volna, vyjeli až k vrcholkům hor do ještě větší a nesnesitelnější zimy, s termoskou čaje a v zimních botách. A také jsme si uvědomili, že na Šumavě jsme jsme toho viděli tak moc, že už jsme snad viděli všechno a i když má neustále čím překvapovat, vybrali jsme si tentokrát mnohem známější a rodinkami s dětmi ozkoušený cíl našeho výletu, šumavské vlky. I když mě na turistické spoty a místa, kde potkáte víc než srnky a zpívající ptáky, vůbec neužije, bylo to vlastně překrásný. Vlky vidíte tak blízko, takřka ve volné přírodě, a chcete je sledovat hodiny. Byli jsme jak malé děti, co je nadšeně pozorovaly... s tím rozdílem, že ty děti v té zimě vydržely sotva třicet minut... My tam strávili tři hodiny. Takže ať už máte děti a nebo dětmi stále jste, králík vám vřele doporučuje tip na nedělní výlet!

P.S.: A jako správné dítě jsem si tam odřela kolena. Odzkoušeno za vás, vážení!
P.P.S.: Název článku napovídá mému dávnému náctiletému pobláznění Stmíváním, znalosti všech hlášek zpaměti, neskutečné obětavosti mé maminky, která se se mnou na Stmívání musela každý, každičký den koukat a vozit mě na předpremiéry, kde vysílali třeba tři díly v řadě. Takže si nemůžu odpustit... "Damn it! This chick runs with vampires wolves!"















pants - H&M
shirt - secondhand
shoes - Native Shoes / Freshlabels
backpack and beanie - Herschel Supply
sunglasses - Komono / Freshlabels
jacket - Wemoto

Photos were taken by Nikon D3400 and Nikon 610.

7 komentářů:

  1. omg tie vĺčky! A tak blízko! Že ste sa nebáli! :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oni na Tebe jen tak nemohou.:) ale byli vážně blizoučko! jen Ty chodíš po takové vysoké lávce a nic se nemůže stát.:)

      Vymazat
  2. S tím Srmíváním jsi mě dostala, já měla za to že tak posedlá jsem byla na světě jen já! :D A teď mám díky těm fotkám - a vlčkům!! - chuť se okamžitě sebrat a vyrazit na Šumavu..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hahah, věřím, že nás byla spousta. my s kamarádkami jsme po tom úplně šílely!
      a Šumava je překrásná, doporučuji!

      Vymazat
  3. Nadherny fotky!! A presne, stmivani fazicka u me taky probehla a vzdycky se tomu ted smeju, kdyz si na to vzpomenu😃

    OdpovědětVymazat
  4. To měl Králík na vlky doslova štěstí, my na ně číhali několik hodin a pak jen proběhli, že jsem pořídila pár fotek, ale i za pouhý pohled určitě stojí. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to jsme měli! potkali jsme tam i dva pány fotografy, kteří na vlky číhali a znali lidi ze správy NP. takže když pán z NP projel kolem autem, vlci se vzbudili a pobíhali, protože nejspíš mysleli, že jim od něj padne něco k jídlu :D

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com