WHAT A WINDY DAY!

Ten den bych ve svém diáři označila za hvězdný. Ovšem, kdybych si nějaký takový diář vedla. Ten den by byl napsaný velkým tučným písmem, podtržený zvýrazňovací fixkou. Toho dne jsem stihla nejen splnit si pár hodin školní docházky, ale i dvě schůzky, kafe s Beátou ve večerním Neustadtu a představení nejnovějších Komono brýlí a hodinek pod křídly Freshlabels.
Totiž, kdyby si ještě nikdo nevšiml, jsem milovník hodinek. Bude to rok, co mi den co den visí na ruce, ať už ukazujíce čas, nebo ozdobujíc zápěstí. Pokud byste hledali toho, kdo je něčím posedlý (třeba sbíráním známek nebo hromaděním bot), nemusíte chodit daleko. Čtete jeho slova. K dnešnímu dni ty hodinky s mým klukem máme už šestery.
Jestliže je vaše posedlost ztělesněna v podobě Komono hodinek, nebudete mít nikdy dost. A vaše oddanost lesklému tikajícímu strojku bude o to větší, když budete mít jedinečnou možnost se podívat na úplně nejnovější věcičky, co Komono nabízí (jednoznačně neodejdete s prázdnou a odnášíte si tak další balíček se zbrusu novými hodinkami!) Toho hvězdného dne jsme na balkóně Fusion Hotelu sice skoro uletěli, ale králíka posedlého hodinkami by neodradil ani hurikán, to si zapište za uši!










overal, cardigan - Zara
brýle, hodinky - Komono/Freshlabels



7 komentářů:

  1. Super fotky nabité pozitivní náladou! Brýle se mi moc líbí a Komono hodinkami jsem zrovna včera listovala na Freshlabeles - no jo, láska...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsem moc ráda, že takhle působí! Komono, mám dvoje nejuniverzálnější, ve zlaté a stříbrné, hodí se naprosto ke všemu. Ale stejnak pokukuji i po dalších a dalších! :D

      Vymazat
  2. Mně se strášně líbí jejich hodinky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mne se jejich hodinky moc nelibi, jsem stylove na uplne jjiny typ hodinek, ale bryle maji hezke :) mam podobne, sice nekde za asi 100 kc z internetu, ale slouzi taky dobre :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě stylem nevyhovují všem, to je jasné, ale i tak mi připadají krásně univerzální! My si s Lukym střídáme i hodinky mezi sebou, takže je to taková společná investice :) a je pravda, že brýle mají senzační!

      Vymazat
  4. ach jo, já už si na ně musím taky konečně našetřit!!! jsou boží!!!:)<3

    OdpovědětVymazat
  5. Ty první brýle by měly být tvé, jsi v nich úžasná, přímo kosmicky!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com