SUMMERTIME SADNESS

Co si budeme povídat. Podzim je hezký. Jo. Se vším tím listím, co vám šustí pod nohama. S barvami. S tím krásným pocitem, když vejdete do domu, kde plápolá oheň v krbu (a vám se zamlží brýle). Je moc hezký. Jenomže to by nesměl předcházet zimě. A zimu králík nerad. Všechny ty plískanice a chumelenice jsou mu vzdálené asi tak jako teorie relativity nebo matematické logaritmy. Připadají mu nadmíru zbytečné a otravné. Tedy. Kdybyste vážili pětačtyřicet kilo (i s postelí) - jako já, a každý chladnější větřík by rozklepal všechny vaše kosti - jako já, pravděpodobně byste podzim bytostně nesnášeli - jako já. 
A tak mám od chladného začátku září stesk po létě. To znamená, že holduji velkým kopcům zmrzliny, zatímco se zachumlávám do teplého svetru. Znamená to i to, že můj pokoj provoněly kytice lilií, i když už žádné květiny venku nerostou. A znamená to, že abych si to léto ještě o pár dní prodloužila, vydám se za ním za devatenáct dní sama. Zkrátka a dobře, připomínám si ho jak to jen jde. A abych ho připomněla i vám, mám pro vás další z králíkových výletů. A nebojte, zdaleka není poslední vzpomínkou na léto.
Já jdu zahánět smutek makovou zmrzlinou.

Pac a tlapku, N.















Nicole
brýle, hodinky - Komono/Freshlabels
plátěnka od Terezky
triko, šortky - H&M
boty - Converse

Lukas
kalhoty, triko - H&M
boty - Vans



14 komentářů:

  1. Kam se chystáš králíku? 🐇😊

    OdpovědětVymazat
  2. ty kratasy ! ja mam na podzimu snad rada jen to listi a modu, mozna jeste kafe, ktery me venku zahreje, jinak mam nejradsi pozdni jaro, takovy napr. kveten je pro me nejlepsi :) ze vseho nejvic se netesim na to, az zase bude tma ve 4 odpoledne

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. květen a červen jsou nejkrásnější pro mne. znamená to nejdelší dni v roce, žádný chlad. teď když už se zas stmívá tak brzy, králík upadá do jakési nečinnosti... ale o tom zase jindy :)

      Vymazat
  3. Maková zmrzlina a kočičí kraťásky. To je přeci úžasná kombinace. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie fotky sú prekrásne, miesto, kde ste ich fotili je dokonalé :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Nikolko kolik probůh vážíš? :O jsi hrozně moc hubeňoučká, tak ať to nepřeženeš a nemáš nějaké zbytečné problémy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždyť já to tam mám i napsané, kolik vážím, ale to je myslím nepodstatné.. při svých 160 číslech ani nemůžu vážit moc. a burgerem nebo smažákem se dokážu nacpat taky. tak. :)

      Vymazat
    2. Nikolko a mohla bys nám prosím prozradit takový typický králičí jídelníček? Ať máme inspiraci nejen v módě :-*

      Vymazat
  6. inac aj ked si malinka mas velmi pekne tvarovanu postavu,ramena a pas a nohy a vsetko.. aj ked sa to sem nehodi,ale si velmi pekne ziena:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o, děkuji za kompliment :) však já jsem ráda takhle malinká, je to tak akorát :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com