MAKE YOUR DREAMS HAPPEN

Ačkoliv je to k neuvěření, králík cvičí. Je to tak k nevíře, že si to dlouho nechával pro sebe, a tak jste vlastně úplně první, kdo o jeho cvičpokusech ví. Nenechte se zmást. Na fotografiích vypadá možná kouzelně, ale pár velbloudů a holubů ho skolí raz dva. A kdo neví a nechápe a stále si představuje chlupatého velblouda a opeřeného holuba, googlí, vážení! 
Králík si našel další velký cíl, kterého si přeje dosáhnout. Krůček po krůčku, ač ze začátku značně nejistými a zřídka kdy pravidelnými. Už umí spoustu věcí, o kterých předtím neměl ani tušení. Králík je největší spokojenec. Je z něj jogín, ať už to jakkoliv úsměvně zní.
A víte co? Zkuste to taky. Nemyslím zrovna to cvičení, myslím cokoliv vás napadne. Najděte si cíl, kterého jste chtěli už dlouhou dobu dosáhnout! Šup! Záminkou vám může být to, že nový školní rok je zároveň nový start a potřebujete sem tam nějaké rozptýlení od práce. Odvykněte svým starým zvykům a zlozvykům, odložte prokrastinování. Ten správný čas je právě teď. Dělejte cokoliv. Pravidelně choďte běhat. Naučte se nový jazyk. Kreslete. Založte si blog. Cestujte. C o k o l i v. Buďte zas o krok dál ke svým cílům, ať už pro vás byly dříve jakkoliv nedosažitelné. A i kdyby to byla velká dřina, myslete na to, že králík je v tom s vámi. Že se snaží skolit nejen velbloudy a holuby, ale i spoustu dalších ásan. Make your dreams happen!











komplet - Bershka
boty - Nike

11 komentářů:

  1. Ty si prostě úžasná! Miluju tvůj styl psaní, fotky, zkrátka všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle jsou naprosto bozi fotky! jsi nej a ja te zeru cim dal vic! #vyznanionline :D
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek, krásné fotky a skvělá Ty! Zrovna jsem se také po dlouhé době rozhoupala k tomu, že bych ráda cvičila jógu. Je to jedna z mála fyzických aktivit, pro kterou se myslím hodím. Hrozně mě pobavilo, jak ses zmiňovala o té vybíjené, to mě naprosto doslalo, protože jsem na tom byla naprosto stejně. :D :) Ale k té józe, mám už všechno potřebné i nepotřebné vybavení, ale vlastně ani nevím, jak začít. Neměl by králík nějaké tipy, na nějakou dobrou knihu, či něco podobného podle čeho začít? :) Děkuju. Teli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terez, na józe je nejkrásnější to zklidnění. Řekneš si "tak, teď mám čas jen a jen pro sebe" a můžeš začít. To je na tom to krásné. Vybíjená je oproti všemu co jóga přináší jen běhání za míčem a vybíjením ostatních, což pro mne smysl postrádá, jak už jsi četla :) mimochodem je hezké, že si můj článek pamatuješ, psala jsem ho už hodně dávno :) ale zpět k věci, ráda Ti poradím, nicméně cvičím jen podle youtube, což nevím, jestli by pro Tebe bylo zajímavé? ráda Ti naposílám odkazy, stačí mi napsat na mail (nicole@stylishwhiterabbit.com) :)

      Vymazat
    2. Pamatuju! Tvůj blig jsem objevila nedávno a tak mě nadchnul, že jsem si musela přečíst všechny Tvé články. :) Jsi úžasná! Děkuji, budu moc ráda, napíšu na mail. :)

      Vymazat
    3. jé, to jsem moc ráda, že je Ti králičí blog tak blízký. :) určitě napiš :)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. ty fotky jsou krasny a moc se mi libi ten komplet z bershky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi náádherná! A ten komplet asi musím míít! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, koukni do Bershky! :) ty sportovní věci odtamtud zas tak příliš rychle nemizí, když všichni chtějí jen "najky" a "adidasky" :D

      Vymazat
  7. Mě by zajímalo po jak dlouhý době si dosáhla takovéhle flexibility a jak často cvičíš.. :) mám jógu jednou za týden a zatím žádný progres :D ale na protažení a uvolnění je fakt skvělá :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com