BACK TO SCHOOL!

Sedíte v plné em-há-dé, upíjíte první dnešní kávy, máte za sebou ranní běh? Chystáte se do práce, vracíte se dnes do školy? Už jsme si skoro začínali myslet, že jsme too cool for school, ale datum nelže. Je prvního září. A proto se můj dnešní článek nejmenuje nijak jinak, než back to school. Ještě se na chvíli zastavte a nechte se inspirovat!



Se vstáváním ještě před šestou a ranním nicnestíháním se navracím do každodenního stereotypu. Čeká mě maturitní ročník. Hurá. 



Králičí holka má ráda papírnictví. Navštěvuje je často a tráví v nich dlouhé chvíle, listuje školními sešity, prohlíží pohlednice a vybírá skicáky. Odchází vždy s balíčkem věcí které příliš nepotřebuje, ale o to víc chce. Kreslí si a maluje, ale nejčastěji píše slova, co v pondělní rána povzbudí a kdykoliv jindy potěší. Zkuste to taky! Stačí jeden malý notes, skicák, cokoliv. A tužka. Všechna slova poznamenejte, schovejte, a v případě potřeby předčítejte. Odzkoušeno za vás.



Letos je asi první rok, kdy nejsem poctivě připravená na školní dny. Ono vás kdejaké připravování po osmi letech na gymnáziu omrzí. Nehledě na to, že nemám pečlivě ořezané pastelky a zbrusu nové sešity, mám spoustu balících papírů, které schovávám ještě od Vánoc. Zachrání i nejnudnější obálku sešitu.
Při vytváření se fantazii meze nekladou, ale to králičí holka říká vždycky, že? Nicméně, budete potřebovat balící papír, klasickou lepenku. Na ozdobu nějaké jmenovky a washi pásky, které nabízí české Papelote. Tam najdete i úžasný sešit s obálkou, kterou si vytváříte sami. Krásně mu sedí pohlednice, já si ho vylepšila ještě o pár hezky napsaných slov.








11 komentářů:

  1. Nádherný článek! Jsem lehce v depresi, ale tohle aspoň trochu zvedlo náladu :) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. králík rád pozdvihne chmurnou náladu prvních školních dní, díky! :)

      Vymazat
  2. zavidim chut byt dekorativni vuci sesitum, nebyla jsem na tohle na zakladce ani na stredni, tak treba ted na vejse.)
    jinak mozna hloupy dotaz, ale hrozne se mi libi ten hodinovej sporic obrazovky, jde i na air?pripadne jak. dekuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kristýno, moc Ti to nedokážu vysvětlit, se vším okolo počítače mi vypomáhá můj přítel. Vím jen, že tenhle spořič není v základním nastavení Macu, a tak si ho musíš stáhnout a až poté v nastavení zapnout. A na Air jde. :)

      Vymazat
    2. dekuju, uz jsem to zmakla:)

      Vymazat
  3. To je překrásné.. Jsi krásně nápaditá a víš co máš v hlavě..:)

    OdpovědětVymazat
  4. a tohle už králík má? http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0310225001.html :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemá, ale mít musí! je to geniální a v králíkově sbírce to stále ještě není! :)

      Vymazat
  5. Králíčku mohla bych mít dotaz tak trochu z jiného soudku? Protože psát, jak moc jsi kreativní a nápaditá duše už zní skoro jako klišé :)
    Prosím jaké jsou to ty Tvé osudové černé kalhoty z H&M, přítomné v králičí skříni hned v několika kopiích? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, jsou to bezejmenné kalhoty :D - stojí okolo čtyř stovek, vždy když jedny donosím, jdu si pro další. Mají vysoký pas, a tak dobře drží. Jsou úzké. A nejsou tak dlouhé jako jiné, a tak je nemusím ani tak ohrnovat, abych je měla nad kotníky (mám 160 cm). Jinak tahám pořád jedny z Bershky, trika tam mají v tragické kvalitě, ale jejich džíny nosím už pěkně dlouho - a drží :) Jinak cením pamatováka, já už zapomněla, že jsem o nich psala! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com