THAT'S MY CUP OF TEA!

Můj vztah k módě je nevyzpytatelný. Někdy je můj postoj silně konzervativní - to v případech, kdy si pořizuji hned dvoje úzké černé kalhoty, totožné. Někdy beru i troje, jen pro případ nouze. Však víte, kdyby náhodou.. Jindy zas překračuji všechny hranice extravagantnosti, když si třeba vyjdu ven s korunkou na hlavě nebo v ohromné sukni z háemkovské limitky
Spisovatel má svůj rukopis a vytříbený jazyk. Poznáte ho třeba podle rozvitých slov nebo citu pro popsání atmosféry. Tanečník má své nezaměnitelné pohyby, díky kterým ho poznáte i z nejzazšího sedadla Národního divadla, návrhář zas střihy o kterých víte, že vznikaly pod jeho rukama, a poznáte je na dotek i se zavřenýma očima. Jak poznáte mě? Jak mne důvěrně rozpoznáte mezi stovkami módních a lifestylových blogů, jaký je můj rukopis, nezaměnitelný pohyb i důvěrně známý střih?
Pudrová, pastely, bílá, růžová, starorůžová, pudrová, pudrová, černá, šedá a tmavomodrá. Má barevná škála, které jsem věrná - a tím už se zas lehce dostávám ke svému konzervativnímu vztahu s módou. Mým poznávacím znamením jsou Komono hodinky, batůžky od lokálních návrhářů a značek. Ale i oversize svetry a kabáty. To je moje! Můj rukopis, nezaměnitelný pohyb i důvěrně známý střih.








svetr, triko, boty - H&M
sukně - H&M Conscious Collection
hodinky - Komono/Freshlabels
batoh - Odivi

11 komentářů:

  1. Znovu veľmi pekný článok, krásne napísaný. A tie fotky sú pekné, veľmi ti to na nich pristane.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj styl je úžasný. Velmi často se ho snažím napodobit, ale ne vždy úspěšně. Nemám pro to ten správný cit. Každopádně mě moc inspiruješ a stylový bílý králík může být jen jeden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Králík je rád, že Tě takhle inspiruje! :) něco Ti povím. Já jsem na kombinování oblečení strašný puntíčkář. Jen mi něco trochu nesedí, musím to nahradit něčím jiným. Něco barevně nezapadá, vyberu si něco jiného. Někdy dlouho stojím před skříní a koukám do zrcadla, jestli je ta kombinace opravdu dobrá. :D Takhle to u mne vypadá. A jestli chceš poradit, klidně mi napiš :)

      Vymazat
  3. Vypadáš unaveně králíku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Králík si naplánoval focení na osmou ranní a to pak králík vypadá ospale. :)

      Vymazat
  4. Ach, tak krásně jsi to napsala! A opravdu, kdybych měla králíkův styl charakterizovat já, vypíchla bych totéž, pouze ze sledování, což vypovídá, že králíkův styl je opravdu jako jeho módní rukopis :)
    Pudrové jsem si u Tebe všimla již dávno a je to vážně zajímavé, uvědomila jsem si, že to je naopak barva, ve které nemám jediný kousek a opravdu mi nesluší, narozdíl od Tebe :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že je můj styl tak poznat! Myslím, že každý blogger má mít svůj vlastní, že? Proto máme každý jiné sledující a čtenáře, jiné publikum..
      Pudrová je, pravda, taková nevyzpytatelná barva! :) Někomu sluší, někomu ne.. ale já si zas sebe nedokážu představit třeba v hnědé! :D

      Vymazat
  5. Niki, Ty jsi anděl! A mít Tvůj cit a styl tak si tleskám.

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj rukopis jsem si naprosto zamilovala! :) a s těmi černými kalhoty tě úplně chápu, někdy prostě ani troje nestačí :D
    www.lifestyleoptimist.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že kdybych se pořádně podívala do skříně, našla bych více než troje černé.. jej. :D

      Vymazat
  7. uuuu tak tohle je krásný! pohodička a přitom z toho vážně vždycky dýchá tvůj skvělý rukopis!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com