SMARAGDOVÁ

O (ne)zdobnosti králíka jsem vyprávěla mnohokrát. Lenost ho často dohání k jednoduchému šperku. Nechce po celé dny tahat výrazné náušnice z bižutérky, ty si nechává na speciální příležitosti. Potřebuje tedy šperk, na který se dá spolehnout. Takový, který bude drobný, ale přesto krásný a výrazný. Nejlepším řešením se stal šperk ze stříbra a smaragdu od eppi.cz. Když jde o smaragdy, nezná králík bratra. Smaragdy jsou jeho slabostí. Smaragdy jsou pravou materialistickou láskou, které králík propadá. 
Věděli jste, že smaragdy byly oblíbené už ve starověkém Egyptě za královny Kleopatry? Pro starověké myslitele byl kamenem moudrosti a prosperity. V sanskrtu znamená zas překonavatel obtíží. Myslím si, že když tyhle náušnice i nadále budu nosit s těmito pouzdrovkami na důležité schůzky, nic špatného mě nečeká a úspěch je zaručen! Alespoň podle starověkých učenců.
Jak jsem řekla, náušnice mám z klenotnictví Eppi. Tohle online klenotnictví už několik let působí na Slovensku (pro slovenské čtenářky tady), v Česku zatím rok. Určitě nahlédněte, také se vám budou líbit! A jestli přece jen nejste na smaragdy, tak mají i safíry, ametysty, perly, diamanty a spoustu dalších. Mé smaragdové náušnice najdete tady. Všechno vám to přijde až domů hezky zabalené v pěkné krabičce, se vší krásou, jak se u takového šperku patří, s návodem jak o takový šperk pečovat a certifikátem o kvalitě. Navíc si ho můžete nechat kdykoliv bezplatně vyčistit. Šperk jsem měla v ruce dva dny po objednání. Tak to má být, a proto králík doporučuje!







šaty - Zara
šperk - Eppi
kabelka - H&M

6 komentářů:

  1. Zase klatovská nemocnice ?

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají nádherně, tyhle jemné a elegantní sperky mam nejradsi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké, jednoduché, elegatní a smaragdová barva k tobě prostě sedne!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné, taky upřednostňuju jemnější šperky na běžné nošení :-) A smaragdové, ale z bižuterie jsem pořídila za pár eur v Portugalsku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché, elegantní, krásné. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Králíku, ty jsi kočka .... ta smaragdová ti moc sluší ..... krásný blog .... Marki

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com