STYLISHWHITERABBIT & KAŠ-MI-DAŠ.

Vážení a milí, králík a Kaš-mi-daš spojili síly aby vybrali to nejkrásnější, co je u Kaš-mi-daš k dostání. To nejkrásnější podle bílého králíka. Co mu padlo do oka? Od tužek a pohledů po polaroidové fotoalbum, králík je milovník papíru a všeho s ním spojeného. Račte nahlédnout tu!


Nejlepších pět kousků podle králíka:

Přání a pohlednice od Chaukiss.
Chaukiss jsou česká značka, která tvoří české pohlednice a přání. Tak tak. A nejen že jsou hezké, jsou i mimořádně vtipné. 

Polaroidové fotoalbum Iconic.
Polaroidy i vyvolané fotky miluju, mám k tomu jen jediné - nestíhám tvořit fotoalba a fotky zakládat. Jestli jste na tom stejně a ukládání vzpomínek do fotoalb odkládáte na dobu neurčitou, pak je tohle polaroidové album pro vás. Stačí jen připsat popisek a je hotovo. ♡

Le Typographe obálky.
Vážení, piště dopisy, posílejte pohledy, šiřte lásku a pozdravy pomalou papírovou formou! Sem tam se stane, že pohled z výletu dorazí později než vy, ale co si budem... posílání pohledů a dopisů je krása krásoucí. Textovka zapadne, ale papír je věčný!

Týdenní plánovač Iconic.
Můj diář je jeden velký zmatek a někdy se mi stává, že kvůli tomu zmatku a nepořádku nechtě zapomenu něco, co jsem slíbila... a abych diáři trochu odlehčila, mám i týdenní plánovač, kam si píšu kdy chci napostovat články a plánuji focení. Takový zápisník na blog a práci, díky kterému vidím rozplánované vše hezky před sebou.

Gelová pera Aihao.
Píší černě, tence a lehce. A já si je zamilovala. Píšu s nimi už od doby, co Kaš-mi-daš znám. Jsou jimi popsány stránky mého deníku a čas od času vyměním fixy na kreslení právě za ně. 

Celou kolekci najdete tady.




0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com